Gezin & familie 


Een gezinsshoot gebeurt steeds op locatie (binnen of buiten) en verloopt op een speelse en ongedwongen manier. Je hebt al snel door dat poseren écht niet hoeft en al snel voelen jullie je helemaal jezelf. Zo ontstaan de mooiste portretten. 
In de reportage heb je zowel close-up als foto's waarin je opgaat in de omgeving. Er worden ook individuele portretten gemaakt, foto's samen,... zonder dat je het doorhebt en op het moment dat iedereen zich op zijn gemak voelt want dat zie je op foto.

Soms maken ouders zich zorgen over hoe 'flink' hun kinderen zullen zijn tijdens de fotosessie, maar ik kan je geruststellen dat kinderen en hun emoties datgene is dat jullie fotosessie boeiend maakt. Kinderen zijn nu eenmaal soms zot, verlegen, wild, verdrietig, boos... en al die emoties mogen er zijn. Ik verkies nog steeds de connectie tussen jullie en de eigenheid van je kind op beeld i.p.v. die perfecte glimlach.


Ik vind het zelf zalig om terug te kijken naar mijn eigen gezinsfoto's en de herinneringen aan het moment boven te halen; de koppigheid en het gevoelige karakter van mijn kinderen, dat leverde al heel wat memorabele foto's op!  

Photography helps people to see...
 
B. Abbott

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/28

Het eindresultaat is een zeer gevarieerde reeks foto's! 

Families die kiezen voor deze shoot, ontvangen de afgewerkte beelden in lage én hoge resolutie (geschikt om zelf te laten afdrukken e.d.). 
Geen gepuzzel en gepieker dus over wie welke foto's graag laat afwerken; je kan ze aan je hele familie uitdelen!

Uiteraard help ik je achteraf nog graag verder met professionele fotoafdrukken, vergrotingen, albums, enz. Zo ben je zeker van een mooie (juiste!) kleur en scherpte.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/26
  • Facebook
  • Instagram

Prijs?

*    Gezinsshoot ook mogelijk voor tarief 'portretshoot': vanaf € 245

*    Familieshoot: €375 (met alle afgewerkte foto's in HR)

Heb je interesse in sfeerfoto's tijdens een familiefeest, babyborrel, communiefeest, receptie,...? Contacteer me verder voor een prijs op aanvraag.