De vele emoties van de dag in beeld.

Jullie huwelijk

 

Op jullie huwelijksdag sta ik helemaal voor jullie klaar om al die momenten -groot en klein- op beeld te pakken.
Daar horen uiteraard ook details bij van kledij, bloemen, versiering, omgeving... die jullie met veel zorg en liefde hebben uitgekozen omdat ze bij jullie horen.
Details ter afwisselen van portretten die speels, intiem, intens, vrolijk, grappig, ontroerend zijn en al die emoties terug oproepen die op dat moment voelbaar waren. Van heel erg dichtbij in close-up tot een totaalplaatje waarbij jullie helemaal opgaan in de omgeving.
Zo krijg je een verhaal dat de hele lading dekt; jullie onvergetelijk mooie huwelijksdag!

 

  • Facebook
  • Instagram

In de foto's moet je jezelf terugvinden en daarom is het belangrijk dat jullie ook voor mij kiezen: als het klikt tussen ons, dan 'klikt' het ook in de foto. Je bent dus ook vooraf welkom voor een babbeltje zodat jullie ook weten welk soort fotograaf je met mij in huis haalt. No worry's, ik ben niet de luidroepende commanderende fotograaf, maar blijf liever wat op de achtergrond om alles in me op te nemen. Zo kan ik wat ik zie, meenemen in jullie foto's. 
Bij het moment van de koppelshoot zijn jullie even weg van de drukte en het gezelschap en is er alleen jullie (want mij ben je even vergeten). Dit zijn altijd magische momenten en magische foto's. 

  • Facebook
  • Instagram

To me, you are perfect!

De prijs?

Voor elk huwelijk wordt een aangepast offerte opgesteld. Ik fotografeer zowel grote als kleine huwelijksreportages. Bovendien ontvang je alle beelden in hoge resolutie én worden jouw favoriete foto's gepresenteerd in een luxe stoefboekje; handig om in je handtas te stoppen en overal mee te gaan 'stoefen'!

life - Love

It should be celebrated.

  • Facebook
  • Instagram