Op locatie

 

 

Een shoot op locatie verloopt elke keer spontaan en naturel. Door kleine opdrachten zoals springen, lopen, draaien & dansen, duwen&trekken...  voel je je snel op je gemak en voel je de camera niet meteen helemaal op jou gericht.  Als ik zie hoe jij beweegt, geef ik hier en daar wat aanwijzingen en ontstaat er een eerlijk en mooi portret.


Aan het einde van de shoot komen we tot een erg gevarieerde reeks; van close-up tot foto's waarbij ook de omgeving deel uitmaakt van jouw portret.

  • Facebook
  • Instagram
20210810_MagaliB_HR-16.jpg

Een portretsessie op locatie kan zowel een binnen- als buitenlocatie zijn.


De locatie en het tijdstip worden in overleg bepaald; natuur of stad, jouw favoriete plekje, je (t)huis? De ochtendzon of het gouden uurtje? We bekijken het samen.
Ik ken heel wat mooie plekjes waar jij misschien aan voorbij loopt, dus ik kan je zeker helpen bij het maken van je keuze.

 

Het eindresultaat is een reeks van 20 beelden in lage én hoge resolutie. 

Ervaring heeft me geleerd dat een portretreeks ongeveer 45 minuten duurt zodat ik een goede gevarieerde selectie kan maken van jouw mooiste portretten. Voel ik aan dat er wat meer tijd nodig is om tot die spontane beelden te komen, dan werken we door totdat jij en ik tevreden zijn.

Hoewel je zelf aan de slag kan gaan met het afdrukken van je foto's, help ik je na de shoot graag verder met professionele fotoafdrukken, wanddecoratie, album, enz. Zo ben je zeker van de juiste kleur en scherpte. 

*Graag een uitgebreide reeks portretten van je gezin? Klik dan door

naar 'Gezin & familie' op de website.  

 

Prijs: 245 EUR

  • Facebook
  • Instagram