SensuElle

 

Het leven brengt ons schakelmomenten;

een nieuwe levensfase, een overwinning, een mijlpaal...

Ik merk dat deze momenten vaak de reden zijn waarom 'SensuElle' gekozen wordt.


SensuElle draait rond het vieren en beleven van jouw schoonheid. 

Ik vind het bijzonder om dit samen met jou uit te werken tot een gevarieerde reeks beelden; sensueel, puur, een tintje artistiek, naturelle en passend bij je persoonlijkheid.
Een sensuElle-shoot kan je ook boeken samen met je partner.

 

  • Facebook
  • Instagram

accept who you are - and revel in it

Hoe komen we tot sprekende sensuele beelden?

We spreken op voorhand af om te bekijken wat jouw verwachtingen zijn, wat jij mooi vindt, waarom je de shoot wil boeken,... Zo begrijp ik hoe jij de dingen ziet en wat je belangrijk vindt en zie jij ook wie ik ben.
Tijdens de shoot beweeg je op je eigen ritme en groei je samen met mij tot een gevarieerde reeks beelden; intiem, puur, sensueel en geen opgelegde poses.

Eindresultaat: je prachtige sensuele zelf, op een warme en authentieke manier in beeld.

Locatie: De shoot gaat bij je thuis door. Je hoeft zeker niet te stressen over de grootte van je plekje of hoe netjes alles erbij ligt. In elk plekje vind ik mooi licht om mee te werken. De shoot kan ook buiten in een afgelegen stukje natuur doorgaan.

Een keer in het jaar huur ik een locatie die gebruikt wordt voor SensuElle. Houd dus zeker Facebook en de website in het oog.

Duur: We hebben ongeveer 2 uur nodig om tot een gevarieerde reeks te komen. Er is ook tijd om van kledij te wisselen. Voel ik aan dat je nog wat meer tijd nodig hebt, dan werken we nog even verder totdat jij en ik tevreden zijn. 

 

take time today to love yourself.

you deserve it

Uit deze shoot worden 20 beelden door mij geselecteerd en zorgvuldig verwerkt. Deze ontvang je in lage webresolutie (met logo). Uit deze selectie kies je zelf 10 beelden die je in hoge resolutie ontvangt. Hoge resolutiebeelden kan je zelf gebruiken om te laten afdrukken, enz.

Uiteraard help ik je met veel plezier verder met het kiezen van een stijlvolle manier om je foto's te presenteren. Dit gaat van een zwarte black-box met professionele fotoprints, album (ev. in bijhorende bewaarbox), vergrotingen, wanddecoratie,... tot je favoriete foto op fine-art papier. Fine-art papier is trouwens mijn favoriet!

Zit je helemaal in de flow en wil je graag de shoot en de afgewerkte beelden uitbreiden? Geen probleem want de shoot en de afgewerkte beelden kunnen tegen een afgesproken meerprijs worden uitgebreid.

Prijs = (vanaf) € 315 


 

  • Facebook
  • Instagram